Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

General

21

Jan
2014

No Comments

In General

By rogerserra

APP NATIVA, APP HTML5 O WEB RESPONSIVE?

On 21, Jan 2014 | No Comments | In General | By rogerserra

Cada empresa i startup és un món, però a DAU Apps algunes vegades ens hem trobat clients que ens demanaben una app nativa però que després de pensar-ho una mica han vist que realment no la necessitaben, o que amb una web responsive (adaptada per a mòbils ja feien).

De vegades ha passat el contrari, empreses que volen una app amb html5 (compatible en diferents plataformes i per tan més barata) però que per les característiques de l’app era molt més recomanable fer-la nativa. A continuació intentem donar algunes pistes general per a poder escollir millor;

 WEB RESPONSIVE? SEMPRE

 Una opció que actualment no et pot faltar és que la teva web sigui responsive, és a dir, que estigui adaptada per a dispositius mòbils, ja que el volum de tràfic web mitjançant aquests dispositius s’està disparant. Tot i això, i com en el cas d’una app, cal tenir en compte que potser a la web per a mòbils no cal que hi hagi totes les possibilitats i característiques de la web normal.

Sovint, una major simplificació centrada en aquells elements que busca l’usuari de la teva web des del mòbil millorarà molt l’experiència d’usuari. Exemple, els usuaris mòbils segurament no cal que puguin modificar el seu perfil personal en una xarxa social, o escriure textos llargs, o formularis extensos… al mateix temps però segur que s’ha de potenciar la visualització de la informació perquè sigui fàcil de llegir en pantalles més petites.

 APP HTML5? PER A POTENCIAR L’ACCIÓ MÒBIL I GUANYAR VISIBILITAT ALS MARKETS

 N’hi ha prou amb una web responsive? Depèn, si el nombre d’usuaris mòbils que tenim o esperem és important val la pena invertir en fer una app html5 com a mínim. Un app així ens aporta molt visibilitat ja que els clients ens trobaràn al market i també fa que sigui més fàcil que el client entri més sovint. A més a més, podem fer algunes integracions millors que amb la web responsive. Per a apps basades en contingut, sobretot si és text, pot ser una bona opció.
 

APP NATIVA? PER A PROJECTES QUE VOLEN TREURE EL SUC DEL TELÈFON MÒBIL

 Si no has de treure profit de les particularitats del telèfon mòbil (GPS, giroscopi, notificacions, contactes, etc…) potser no necessites una App nativa, però si vols integrar-hi com a part escencial algunes d’aquestes eïnes fer una app nativa és encara escencial.

 A més a més, continua essent cert que les apps natives funcionen encara molt millor que les app en html5, que sobretot en dispositius vells acostumen a anar lentes. Així doncs, si la teva aposta és per a tenir molta presència mòbil (o que aquesta sigui més prioritària que la web), val la pena invertir en una app nativa per a donar una millor experiència d’usuari als teus clients. Així l’app guanya en rapidesa, millora la navegació.

 I si teniu més dubtes sobre quin és el millor enfoc per a la vostra empresa, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Fes un comentari