Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

disseny

09

Sep
2014

No Comments

In disseny

By rogerserra

Apple Watch

On 09, Sep 2014 | No Comments | In disseny | By rogerserra

Aquesta tarda hi ha hagut keynote a can Apple.

IPHONE 6: ENS AGRADA? SI. ENS SORPRÈN? NO

Ja ho sabíem quasi tot. iOS8, nous tamanys pel mercat asiàtic, etc… Una mica més de lio pels programadors i dissenyadors però poca cosa ja… benvinguts a la fragmentació!!!

Les sorpreses més positives: que per fi tenen NFC, el que garantitzarà que el pagament sense fils finalment s’acabi imposant. Ah, i una càmera fantàstica!

APPLE WATCH: ENS AGRADA? SI, ENS SORPRÈN? POC

És quadrat i això ens agrada molt! També és intel·ligent poder canviar les corretges, que tingui NFC, l’entorn d’apps que ja han fet i integracions té bona pinta, que s’encengui girant el canell, que tingui pulsòmetre. I també el tema de la pantalla de forces en comptes de pantalla tàctil pot tenir molt potencial.

Ara, és força menys innovador del què podríem esperar en quan a disseny. La rodeta i interfície cal veure com van. No té GPS i necessites de l’iphone sempre aprop.

Apple watch sembla una bona aposta a nivell comercial, millor que la seva competència, però confirma que Apple ha passat de ser una companyia innovadora a seguir a Google, Samsung, etc… Però el temps dirà, que encara recordo quan va sortir l’iPad i no ho veia gens clar i ara ja vaig pel tercer…

Fes un comentari