Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Serveis

APLICACIONS MÒBILS PER A IOS I ANDROID

A DAU Apps fem tot tipus d’aplicacions mòbils per a sistemes Android i per a telèfons iPhone: jocs, promocions, rutes amb mapes offline, de serveis per a empreses, de gestió, etc.

Amb més de 3 anys d’experiència i nombroses apps ja publicades podem donar un servei de qualitat i assessorar als nostres clients en com adaptar el seu projecte al món dels smartphones.

Apps Android i iPhone

WEBS I BACKENDS

Desenvolupem i dissenyem webs per a tot tipus de necessitats. Ens cuidem tan del front-end, allò que veurà l’usuari, com de la gestió del back-end (servidor, back office, gestió de bases de dades, webservice, webapps, etc.) i ho fem de forma personalitzada.

Treballem per defecte amb dissenys responsive, és a dir, pàgines web que s’adapten a les pantalles dels dispositius mòbils.

HTML5_Logo_512css3

APLICACIONS MÒBILS EN HTML5

També podem programar aplicación mòbils amb html5 i Phonegap, que funcionen molt bé per a aplicacions de continguts i que serveixen per a qualsevol plataforma.

HTML5_Logo_512phonegap

E-COMMERCE I WORDPRESS

I fem webs WordPress (i Woocommerce), Magento o Prestashop, plataformes adaptades per a la creació de botigues online (eCommerce), adaptant-nos sempre a les necessitats del client.

wordpress-joomla-prestashop-magento

APPS DE REALITAT VIRTUAL i ULLERES

Creem aplicacions de realitat virtual que permeten una experiència immersiva i innovadora molt espectacular. Amb fotos i imatges en 360º creem visites virtuals i apps ideals per a promocionar espais o productes.

A més a més, també podem realitzar ulleres de cartró personalitzables; una eïna de promoció i marketing única i molt interessant.

yhLZyr4M_400x400

PARTNERS

Formem part i treballem de forma molt estreta amb altres empreses com:

logoLANAUVA2

logo_vriew2bannernegre

logo_ok