Blog de notícies

Com millorar l’experiència d’usuari (UX) d’un test d’antígens

Podem dir així que tests d’antígens de la COVID tenen una mala UX? No, que l’experiència no sigui agradable no vol dir que hi hagi una mala UX necessàriament. De fet, una bona UX en aquest sentit és la que ens ho farà passar menys malament sense perdre en eficàcia. I en aquest sentit el procediment a seguir pensem que l’experiència d’usuari està especialment ben resolta en la seva major part. Els prospectes varien una mica depèn de la marca, però en general el procés és bastant senzill i estandard. Aquí el repassem: 1) passar el bastonet per boca i nas fins el fons, i fregant bé 2) sucar el pal a la dissolució 3) posar el líquid al “predictor” i… i llavors és on la pífien! Una ratlleta C una altra que no surt T? Però què coi vol dir això? Quina coi de UI és aquesta? Perquè on

Llegir més »

GIR DIGITAL – Una associació de DAU Apps amb Ad Hoc cultura

Avui us volem explicar que DAU Apps ha començat una col·laboració més estreta amb Ad Hoc Cultura, tot creant una nova plataforma: GIR Digital. La pandèmia de la COVID-19 ha impulsat que els canvis digitals s’hagin de fer més ràpid i de forma més general, en sectors que fins ara no havien aprofundit del tot en possibilitats. Un bon exemple són la formació, els congressos, diversos aspectes culturals, processos administratius, relació amb el públic, etc… De resultes d’això a DAU Apps portem uns quants mesos treballant en projectes que han implicat la digitalització d’activitats que abans es feien presencials. Això no només vol dir que calen web i apps més complexes que abans, que facin més coses i que donin més solucions. Sinó també que cal saber aprofitar, implementar correctament i coordinar de manera professional tot seguit d’eines que ja existien però que ara s’estan generalitzant: Zoom, Hopin, Meets, etc…

Llegir més »

COVID-19 I CONGRESSOS DIGITALS

L’arribada de la pandèmia ha tingut moltes conseqüències pel nostra sector d’apps i webs. En general podem dir que hi ha hagut una acceleració de la digitalització de molts processos i sectors. Podem parlar d’un boom en l’educació digital, en projectes ecommerce, etc… però potser el sector que més ràpidament s’ha hagut de posar les piles i que venia més lluny en aquest sentit ha estat el de Congressos.

Llegir més »

APPS, WEBS I COVID-19

Aquests dies hem estat revent diverses peticions d’apps i web de cara a la crisis actual del Covid19 i les implicacions laborals, socials i econòmiques que això pot implicar. Pensem que és interessant fer un repàs de les funcionalitats i elements que ens están demanant més:

Llegir més »

NEUTRALITAT A INTERNET

Com diu la wikipedia la neutralitat de la xarxa es considera un dels principis fonamentals d’Internet, el qual es basa en l’exclusió de tota discriminació en funció de l’origen, la destinació o el contingut de la informació tramesa a través de la xarxa. 

Llegir més »

TENDÈNCIES SECTOR MÒBIL 2017

En aquest post ens proposem repassar algunes de les notes en cru de com veiem el futur de diferents elements del sector mòbil i TIC després d’assistir al 4YF, MWC i llegir diferents informes sobre el què ens espera el 2017. Això va ser el guió de la xerrada que vam realitzar a les TES Talks de Lanauva.

Llegir més »

WORKFLOWS, WIREFRAMES I MOCKUPS

Prèviament a la programació d’una aplicació mòbil o d’una pàgina web cal fer bé la feina de disseny de la navegació, de la interfície d’usuari i finalment fer una mica de testing de tot plegat. Per això sovint fem servir 3 parauletes en anglès que defineixen cada un dels processos. En aquest post ens proposem explicar-los una mica més.  

Llegir més »

Marketing d’apps i ASO

Molt sovint els clients ens demanen consell per a ASO i marketing de les apps que els desenvolupem. Avui hem sentit un podcast que recull perfectament tots els passos de marketing digital i ASO que cal implementar. Us deixem el link itunes del podcast.

Llegir més »