GIR DIGITAL – Una associació de DAU Apps amb Ad Hoc cultura

Avui us volem explicar que DAU Apps ha començat una col·laboració més estreta amb Ad Hoc Cultura, tot creant una nova plataforma: GIR Digital.

La pandèmia de la COVID-19 ha impulsat que els canvis digitals s’hagin de fer més ràpid i de forma més general, en sectors que fins ara no havien aprofundit del tot en possibilitats. Un bon exemple són la formació, els congressos, diversos aspectes culturals, processos administratius, relació amb el públic, etc…

De resultes d’això a DAU Apps portem uns quants mesos treballant en projectes que han implicat la digitalització d’activitats que abans es feien presencials. Això no només vol dir que calen web i apps més complexes que abans, que facin més coses i que donin més solucions. Sinó també que cal saber aprofitar, implementar correctament i coordinar de manera professional tot seguit d’eines que ja existien però que ara s’estan generalitzant: Zoom, Hopin, Meets, etc…

En aquests projectes hem après moltíssim i en molts d’ells hem col·laborat en diversos amb Ad Hoc Cultura. Ara, fem un pas més i formalitzem aquesta relació de col·laboració que ha funcionat tant bé durant aquests mesos.

A GIR Digital, t’assessorem i t’ajudem a convertir les teves activitats presencials en un entorn digital. De congressos a trobades, d’entregues de premis a webinars de formació, de visites a Museus a activitats per a nens, de concerts i festivals a tot allò que abans podíem fer presencialment i ara hem de fer virtualment.