ajuntament sabadell

Ajuntament de Sabadell – venda d’entrades online a piscines, webs d’instal·lacions municipals i app

Sistema de venda d’entrades online, i pàgines de les piscines municipals i de la Bassa de Sant Oleguer per a l’Ajuntament de Sabadell. També la web de la Pista Coberta d’Atletisme així com l’app de la ciutat de Sabadell 2.0.

Hem realitzat diferents projectes per l’Ajuntament de Sabadell en els últims anys.

Per una banda trobem un seguit de pàgines webs d’instal·lacions municipals com la Pista Coberta i la Bassa de Sant Oleguer, que permeten visibilitzar i coneixer molt millor totes les possibilitats d’aquests espais. Un dels objectius clau era potenciar que aquestes instalacions, i totes les seves possibilitats, pugin ser més ben conegudes per la ciutadania. Aquests projectes s’han programat amb Joomla 3 seguint els requeriments del client per a poder-se integrar amb la seva estructura web actual.

Per altra banda hem desenvolupat i implementat el sistema de venda d’entrades de les piscines municipals a través d’un portal online: sabadellpiscines.cat. Un projecte realitzat amb WordPress i Woocommerce que garantitza flexibilitat (gran diversitat d’instal·lacions i tipologies d’entrada), estalvia cues als usuaris i agilitza la gestió. És especialment interessant per a grans grups que visiten les piscines de la ciutat regularment.

Finalment també vam colaborar en la programació de l’aplicació mòbil Sabadell 2.0 amb molta informació sobre la ciutat així com l’agenda d’activitats esportives i culturals.