camiportgran

Camí dels Bons Homes

Una app amb tot el què necessites per a fer el Camí dels Bons Homes

Descarregar per iPhone

554630_405118222872652_1811410818_nL’App del Camí dels Bons Homes

Aquesta és l’aplicació oficial del Camí dels Bons Homes, amb tot allò que necessites per a gaudir al màxim del camí Càtar (de Berga a Montsegur):

Un mapa geolocalitzat offline:
– Així encara que no tinguis cobertura sempre sabràs on ets i no perdràs el camí. Veuràs exactament quan et queda, quant portes fet, on hi ha la pròxima font, poble o allotjament, etc…

Llibre de ruta, trencall a trencall, de Berga a Montsegur (tant a peu, com amb btt o a cavall) – Per a gaudir al màxim de cada raconet de la teva ruta.

Allotjaments, transports i altres serveis:
– Trobaràs geolocalitzats, amb telèfons i links a la seva web i email també tots els allotjaments i transports del camí, fent molt més fàcil la organització i reserva del viatge.

Guia d’història, cultura i natura del camí:
-No és només un mapa, sinó també una guia que et permetrà conèixer més profundament la història, els personatges claus que han passat pel camí, els principals monuments culturals, pobles i paratges naturals.

Previsió del temps:
– Dels pròxims 5 dies per a cada etapa. Així ja sabràs si has d’agafar la capalina.

INTRODUCCIÓ AL CAMÍ:

El Camí dels Bons Homes és un itinerari turístic entre el santuari de Queralt, a Berga (Catalunya–Espanya) i el castell de Montsegur (Arieja–França), que ofereix la possibilitat de recórrer les rutes de migració que van utilitzar els càtars o bons homes durant els segles XIII i XIV quan fugien de la croada i la inquisició, promoguda per l’església catòlica de Roma amb l’ajuda del Rei de França.

El Camí dels Bons Homes, és un sender de Gran Recorregut (GR 107), que es pot recórrer a peu, a cavall i, en la majoria de trams, en bicicleta de muntanya. Aquest camí permet seguir les petjades del catarisme tot travessant els Pirineus.

Existeix una variant del camí que passa pel Solsonès, des de Gósol arriba fins al santuari del Miracle, i segueix majoritàriament el GR7.

També podeu descobrir en cotxe els pobles on varen viure els bons homes i les bones dones tot visitant les comarques del Berguedà, la Cerdanya, l’Alt Urgell, el Solsonès i el departament francès de l’Arieja.

*** EN ESPAÑOL ***

Esta es la aplicación oficial del Camino de los Cátaros, con todo lo que necesitas para disfrutar al máximo del camino Cátaro (de Berga a Montsegur):

– 4 idiomas: castellano, catalan, inglés y francés

– Un mapa geolocalizado offline:
Así aunque no tengas cobertura siempre sabrás dónde estás y no perderás el camino. Verás exactamente cuando te queda, donde está la próxima fuente, pueblo o alojamiento, etc …

– Libro de ruta, desvío a desvío, de Berga a Montsegur (a pie, como con MTB o a caballo) – Para disfrutar al máximo de cada rincón de la ruta.

– Alojamientos, transportes y otros servicios:
Encontrarás geolocalizados, con teléfonos, links en su web y email también todos los alojamientos y transportes del camino, haciendo mucho más fácil la organización y reserva del viaje.

– Guía de historia, cultura y naturaleza del camino:
Esta pequeña guía te permitirá conocer más prof


undamente la historia, los personajes más destacados que han pasado por el camino, los principales monumentos culturales, pueblos y parajes naturales.

– Previsión del tiempo:
De los próximos 5 días para cada etapa. Así ya sabrás si tienes que coger la capalina, un jersei o cuando planificar un respiro.