vote99-1-70x50

Vote99

Un interessant projecte de democràcia líquida per transformar la participació política.

Més informació a vote99.org

En un moment on la relació dels ciutadans amb la política esta en clara crisis, des de Vote99 volem ajudar a transformar les relacions entre la societat i les seves institucions representatives (Ajuntaments, Parlament, etc.) fent-les més participatives, obertes i transparents. Per fer això, oferirem una informació sistematitzada i organitzada de les decisions que es prenen a les diferents institucions i posarem en funcionament una xarxa social que permeti dur a la pràctica la democràcia líquida, tot generant noves interaccions, sinèrgies i espais de debat polític. Fent tot això volem empoderar la societat civil per a transformar de forma disruptiva la participació política dels ciutadans i la relació, que tan desligitimada està actualment, amb les seves institucions públiques.

Captura de pantalla 2015-03-09 a les 13.36.52

Votar directament o Delegar el vot

Vota totes les votacions del teu Ajuntament, als Parlaments i fins i tot a la Unió Europea per a què puguis dir-hi sempre la teva. O si ho prefereixes, podràs delegar el teu vot per a votacions o temes concrets, a qualsevol persona o organització i pel temps que tu vulguis. S’ha acabat donar el vot a un partit polític durant 4 anys, ara tu decideixes a qui el delegues, per quins temes i per quant de temps.

Informació i xarxa social

Un lloc on poder-te informar sobre les diferents propostes polítiques i temes a debat així com els resultats de les diferents votacions. Una xarxa social on crear debats, complicitats, campanyes i trobar informació i dades.

Parlament obert

Un Parlament sempre obert i accessible des de tot arreu. A qualsevol hora del dia o de la nit, des de casa, la feina o el mòbil. No hi ha excuses per no participar.

Agenda

Agenda personalitzada (cada matí al teu email i al Google Calendar) de totes aquelles votacions que realitzen els teus representants polítics a diferents nivells.

Captura de pantalla 2015-03-09 a les 13.37.15