Presentem l’app de realitat virtual de Fundació Caixa Sabadell 1859

360 sabadell vr

Aquest matí hem presentat l’app que DAU Apps hem realitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell i que conté una espectacular visita virtual de l’edifici de la seu central.

Notícia al Nació Digital

Notícia a l’iSabadell

Notícia al Diari de Sabadell

Notícia a La Vanguardia

Notícia a Aldia.cat

Notícia a Vilaweb

Notícia a Radio Sabadell

Aquesta app que hem realitzat amb els nostres socis de VRiew ofereix també unes ulleres google cardboard personalitzades expressament pel client. Conjuntament, l’app més les ulleres, conformen una excel·lent eïna de promoció i marketing per una Fundació històrica i uns espais tant singulars.

IMG_43822

L’aplicació mòbil de la FACS esta disponible per a telèfons Android i iOS, i intenta ser una eina per la difusió de les activitats, les funcions actuals de la fundació així com la promoció i descobriment dels espais que continua gestionant de forma innovadora i amena per l’usuari.
Per això compte en un apartat inicial on podem consultar les properes activitats de la Fundació a nivell cultural i social, constantment actualitzades. Això fa que l’app estigui “viva” i que sigui interessant consultar-la regularment.
També podem consultar una breu explicació i galeria de fotos sobre la història i actuals funcions de la la FACS, així com un llistat amb els diferents edificis i espais que actualment la FACS ofereix a la ciutadania per a realitzar activitats.
L’apartat més espectacular és la visita virtual de l’edifici de la seu central, que ara fa 100 anys. Amb un conjunt de fotos de 360º que permeten navegar per l’edifici sense perdre’s cap detall. I encara més, amb unes ulleres personalitzades especialment per la FACS, és possible portar a un nivell de realitat virtual immersiva aquesta visita.
IMG_4393
Aquestes ulleres, basades en el model de Google Cardboard, permeten una experiència innovadora. Són fetes de cartró, però això no hauria d’amagar que hi ha més tecnologia de la que sembla a primera vista. Venen plegades amb un ingeniós disseny que permet a l’usuari muntar-les de forma senzilla a través d’un sistema click-clack (encaixant les peces) en pocs segons. A continuació només cal que l’usuari obri l’app i situï el mòbil dins de les ulleres. La navegació pels diferents espais virtuals de la FACS es realitza a través d’apuntar amb la mirada a les icones, menús i fins i tot amb un plànol virtual de l’edifici.
IMG_4405
Finalment trobem un joc educatiu que hem anomenat “Troba la Moneda”. Es  base en una petita aventura detectivesca a través de la història, els espais i la filosofia de l’antiga Caixa Sabadell per aconseguir trobar una moneda.