General Archives - Dau Apps

22

des.
2021

a General

De rogerserra

Com millorar l’experiència d’usuari (UX) d’un test d’antígens

On 22, des. 2021 | In General | By rogerserra

Podem dir així que tests d’antígens de la COVID tenen una mala UX?

No, que l’experiència no sigui agradable no vol dir que hi hagi una mala UX necessàriament. De fet, una bona UX en aquest sentit és la que ens ho farà passar menys malament sense perdre en eficàcia. I en aquest sentit el procediment a seguir pensem que l’experiència d’usuari està especialment ben resolta en la seva major part.

Els prospectes varien una mica depèn de la marca, però en general el procés és bastant senzill i estandard. Aquí el repassem: 1) passar el bastonet per boca i nas fins el fons, i fregant bé 2) sucar el pal a la dissolució 3) posar el líquid al “predictor” i… i llavors és on la pífien!

Una ratlleta C una altra que no surt T? Però què coi vol dir això? Quina coi de UI és aquesta? Perquè on realment falla la UX dels tests d’antígens és en la UI de la lectura dels resultats. I fins quant cal esperar que surti o no surti la segona ratlla? Cal mirar i llegir bé el prospecte per a poder saber el resultat de la prova i segur que hi ha hagut moltes equivocacions.

Això és un fracàs de la UI. Entenem que inicialment estaven pensats per personal expert que ja entén aquesta UI, però això no vol dir que sigui una bona UI.

 

Caldria començar per posar les coses pel seu nom. C i T, val que ho pots buscar què vol dir, però en comptes de C de control i Test potser es podria posar “Control” i “Resultat del test”? Només amb això ja milloraria molt la cosa.

Potser també es podria fer que sortís primer el Test i després el control. Segurament això ja donaria millor idea de si cal esperar gaire més.

Un cop finalitzat el resultat el prospecte hauria de tenir un codi QR amb informació actualitzada i geolocalitzada que permetés comunicar el resultat a les autoritats. O almenys a obtenir informació dels passos a seguir a partir d’aquest resultat. És a dir, next steps i call to action.

Finalment, aquest mateix QR hauría de permetre compartir la informació i resultat del teu test, potser enviar-lo a alguna autoritat, compartir-lo a xxss, o guardar-lo al wallet.

01

febr.
2021

a DAU Apps
General

De rogerserra

GIR DIGITAL – Una associació de DAU Apps amb Ad Hoc cultura

On 01, febr. 2021 | In DAU Apps, General | By rogerserra

GIR DIGITAL – Una associació de DAU Apps amb Ad Hoc cultura

Avui us volem explicar que DAU Apps ha començat una col·laboració més estreta amb Ad Hoc Cultura, tot creant una nova plataforma: GIR Digital.

La pandèmia de la COVID-19 ha impulsat que els canvis digitals s’hagin de fer més ràpid i de forma més general, en sectors que fins ara no havien aprofundit del tot en possibilitats. Un bon exemple són la formació, els congressos, diversos aspectes culturals, processos administratius, relació amb el públic, etc…

De resultes d’això a DAU Apps portem uns quants mesos treballant en projectes que han implicat la digitalització d’activitats que abans es feien presencials. Això no només vol dir que calen web i apps més complexes que abans, que facin més coses i que donin més solucions. Sinó també que cal saber aprofitar, implementar correctament i coordinar de manera professional tot seguit d’eines que ja existien però que ara s’estan generalitzant: Zoom, Hopin, Meets, etc…

En aquests projectes hem après moltíssim i en molts d’ells hem col·laborat en diversos amb Ad Hoc Cultura. Ara, fem un pas més i formalitzem aquesta relació de col·laboració que ha funcionat tant bé durant aquests mesos.

A GIR Digital, t’assessorem i t’ajudem a convertir les teves activitats presencials en un entorn digital. De congressos a trobades, d’entregues de premis a webinars de formació, de visites a Museus a activitats per a nens, de concerts i festivals a tot allò que abans podíem fer presencialment i ara hem de fer virtualment.

23

abr.
2020

a DAU Apps
General
marketing apps

De rogerserra

APPS, WEBS I COVID-19

On 23, abr. 2020 | In DAU Apps, General, marketing apps | By rogerserra

Aquests dies hem estat revent diverses peticions d’apps i web de cara a la crisis actual del Covid19 i les implicacions laborals, socials i econòmiques que això pot implicar. Pensem que és interessant fer un repàs de les funcionalitats i elements que ens están demanant més:

Llegir més…

Tags | ,

14

des.
2017

a General

De rogerserra

NEUTRALITAT A INTERNET

On 14, des. 2017 | In General | By rogerserra

Com diu la wikipedia la neutralitat de la xarxa es considera un dels principis fonamentals d’Internet, el qual es basa en l’exclusió de tota discriminació en funció de l’origen, la destinació o el contingut de la informació tramesa a través de la xarxa. 

Llegir més…

Tags | , ,

TENDÈNCIES SECTOR MÒBIL 2017

On 28, març 2017 | In apps, General, marketing apps, mobile marketing, realitat virtual | By rogerserra

En aquest post ens proposem repassar algunes de les notes en cru de com veiem el futur de diferents elements del sector mòbil i TIC després d’assistir al 4YF, MWC i llegir diferents informes sobre el què ens espera el 2017. Això va ser el guió de la xerrada que vam realitzar a les TES Talks de Lanauva.

Llegir més…

16

febr.
2017

a apps
General

De rogerserra

Les millors apps de finances per a empresaris, autònoms i per tothom

On 16, febr. 2017 | In apps, General | By rogerserra

Més enllà de l’app del teu banc cada vegada són més les apps que ens poden ajudar amb les nostres finances familiars, empresarials, etc. A continuació en repassem les que pensem que són millors i més sovint fem servir a DAU.

Llegir més…

Tags | , , , ,

13

oct.
2016

a apps
General
web

De rogerserra

Perquè les SMART TV encara no són gaire intel·ligents?

On 13, oct. 2016 | In apps, General, web | By rogerserra

Molt s’ha parlat i s’ha escrit i hem llegit sobre les Smart TVs, però en aquest post m’agradaría argumentar que realment el fenòmen de les televisions intel·ligents no aguanta comparacions amb els telèfons intel·ligents i han estat més una estratègia de marketing que una realitat interessant amb funcionalitats que hagin canviat la manera com experimentem i ens relacionem amb la televisió.

Llegir més…

Tags | , , ,

04

abr.
2016

a DAU Apps
General

De rogerserra

B2BRouter una app de facturació online desenvolupada per DAU Apps

On 04, abr. 2016 | In DAU Apps, General | By rogerserra

Estem molt contents de presentar-vos la darrera aplicació mòbil que a DAU Apps hem desenvolupat per a l’empresa B2BROUTER; el portal de facturació online de referència al nostre país.
Llegir més…

Tags | , , ,

29

febr.
2016

a General
mobile marketing

De rogerserra

10 Impressions del Mobile World Congress – MWC 2016

On 29, febr. 2016 | In General, mobile marketing | By rogerserra

Quart any que assistim al MWC i aquí, com a post d’urgència, us volem deixar algunes de les nostres impressions. Llegir més…

Tags | , , , , ,

25

gen.
2016

a apps
General
marketing apps

De rogerserra

6 consejos para poner nombre a una app de exito

On 25, gen. 2016 | In apps, General, marketing apps | By rogerserra

El nombre de tu app es muy importante, especialmente si tenemos en cuenta que los app stores nos permiten tan pocas opciones de personalización y existe tanta competencia.

Llegir més…

Tags | , , ,